Trobada Xarxa Educativa per a la Transformació Social

Un any més tanquem el curs de la Xarxa amb una reunió de les escoles que en formen part. Va ser el passat dijous 23 de maig a la seu del Fons Pitiús. Una trobada intensa i enriquidora on, a més de compartir els projectes d’Aprenentatge Servei i Cultura de Pau que s’han portat a terme des dels centres, hem estat reflexionant conjuntament sobre el sentit de la Xarxa i si estem complint amb les expectatives comunes.

Després de 16 anys de funcionament i amb tot el recorregut, sabem que és important avaluar constantment els processos, no deixar de qüestionar-se i estar obertes als canvis que siguin necessaris a fi que la nostra tasca educativa continuï essent transformadora. En això estem. Fent camí.

Moltes gràcies a totes les escoles per aportar la vostra mirada particular i col·lectiva. Ens retrobem el curs vinent amb idees renovades.