Presentació dels webs dels consells i ajuntaments d’Eivissa i Formentera.

La Presidenta del Fons, Antonia Picó Pérez,  junt amb la resta de membres de l’Assemblea del Fons, van presentar les webs que, a partir d’aquest moment, cada consell i cada ajuntament d’Eivissa i Formentera tindran per a mostrar a la ciutadania els projectes i les activitats que es porten a terme amb l’aportació que fan al Fons Pitiús de Cooperació.

La creació d’aquestes webs respon a dos objectius: d’una banda, oferir la màxima transparència a uns recursos que són públics i que, per tant, s’han de justificar. De l’altra, posar en valor l’aportació que cada institució fa al Fons per a contribuir a la construcció d’un món més just i sostenible.

L’accés a les webs serà a través d’un bàner instal·lat a la pàgina d’inici de cada institució:  Consell d’Eivissa CooperaConsell de Formentera CooperaEivissa CooperaSanta Eulària CooperaSant Josep CooperaSant Antoni CooperaSant Joan Coopera.