Presentació de la nova campanya: Enfront del racisme i la xenofòbia, actuam!

Avui hem presentat la campanya 2023-2024, que porta per títol Enfront del racisme i la xenofòbia, actuam! i que realitzarem conjuntament amb 4 entitats de les Pitiüses: Fundació Deixalles, Creu Roja, Metges del món i Cáritas. Les cinc entitats treballam des de fa anys en la defensa dels drets humans al voltant dels processos migratoris i estem veient, de forma preocupant, com estan augmentant les notícies enganyoses o falses entorn a la migració. Amb la voluntat de contrarestar aquesta situació, treballarem conjuntament en aquesta campanya, que comença ara i s’estendrà al llarg del 2024. Buscam desmuntar estereotips, prejudicis i falsos rumors sobre les persones que emigren, a la vegada que prevenir i contrarrestar els discursos d’odi i les actituds xenòfobes i racistes cap a elles.

Podeu ampliar la informació sobre la campanya i les activitats previstes a la web del Fons:  fonspitius.org/educacio/campanyes.